Ei sinun ole pakko pitää banaaneista, ainakaan niiden syömisestä, jotta pitäisit tästä uudesta kolikkopelistä. Pelin pääteema liittyy kuitenkin näihin yleensä keltaisiin herkkuihin, joista myös apinoiden kerrotaan pitävän. Pelissä ei kuitenkaan nähdä apinoita kovin usein, vaikka siinä viidakossa ollaankin. Mutta niitä nähdään, kun tässä pelissä nimeltään Banana Drop tapahtuu jotain todella erikoista. Muita viidakon eläimiä on mukana paljon ja usein, joista lisää vähän alempana. Tämä peli on kolikkopeli, joka on uusi peli. Peli löytyy jo esimerkiksi Thrills -nettikasinolta. Pelillä on suosittu pelituottaja, joka jo antaa pelistä hyvän ensivaikutelman. Tuottaja on Microgaming. Kokeile peliä ilmaiseksi sen demoversion avulla. Voit pelata peliä millä tahansa laitteilla, koska myös mobiiliversio löytyy. Tutustu kuitenkin ensin peliin lukemalla mitä kaikkea tärkeää ja mielenkiintoista tässä alla kerrotaan pelistä!

Kun pelissä putoilee banaaneja, on se hyvä asia!

Pelin suomenkielinen nimi on Banaanien putoaminen. Pelistä löytyy ihan täysin suomennettu versio, joten tämän nimen voi nähdä pelin voittotaulukon yhteydessä. Pelissä on kuusi rullaa ja neljä riviä. Voittotapoja löytyy uskomaton määrä eli 4096 kappaletta. Koska pelin nimessä mainitaan jo yhdestä erikoisuudesta, siitä on hyvä kertoa nyt ensimmäisenä voittomahdollisuutena. Toiminnon nimi on tietysti Putoava banaani. Toiminto voi käynnistyä millä tahansa pelikierroksella täysin yllättäen. Sen aikana ainakin yhdelle pelikiekolle putoaa banaaneja. Niitä voi pudota jokaiselle kiekolle jopa kolme kappaletta. Näistä banaaneista paljastuu jokaisesta jotain kivaa, kun ne avataan. Sieltä voi paljastua esimerkiksi jokerimerkkejä eli Wild -merkkejä. Tämä toiminto on todella erikoinen, mutta pelistä löytyy myös perinteisiä voittotapoja, joista lisää seuraavassa kohdassa.

Muita perinteisempiä voittoja

Pelissä on monta pelin omaa symbolia, joilla saadaan ihan mukavan suuria voittoja. Niitä ovat esimerkiksi Leijona, Seepra, Kirahvi ja Virtahepo. Pelissä on myös sellaisia symboleita, joita löytyy monista muistakin peleistä. Mutta ne eivät yllättäen anna pelin kaikista pienimpiä voittoja, vaan niitä antavat erilaiset terveelliset herkut, joita ovat kookos, vesimeloni ja ananas. Peli tarjoaa välillä myös ilmaiskierroksia. Tässä on peli täynnä herkullisia voittoja. Pelin ehkä jännittävin hetki on se, kun peliin saapuu apinoita heiluttamaan puita, joista putoaa banaaneja.

Banana Drop