Olet ehkä pelannut joskus peliä nimeltään The Dog House. Vaikka et olisi, on tämä sinulle silti hyvä uutinen. Nimittäin peli on saanut jatkoa ja se on entistä viihdyttävämpi peli kuin tämä sen vanhempi versio. Jos vanhempi versio ei ole sinulle tuttu, voi silti siirtyä pelaamaan, vaikka suoraan tätä uudempaa versiota. Siinäkin on kyse talosta, jossa asuu paljon koiria. Peli löytyy esimerkiksi Thrills -nettikasinolta, jossa pääset pelaamaan sitä oikealla rahalla sekä leikkirahalla, joka onnistuu täysin ilmaiseksi. Peli on erikoinen peli jo sen takia, että siitä löytyy erikoisen monta voittomahdollisuutta. Peli nimi on The Dog House Megaways, joten nimen puolesta se ei tästä vanhasta juurikaan poikkea. Lue tästä alta lisää tästä uudesta koira-aiheisesta mielenkiintoisesta pelistä!

Pelissä voi voittaa panoksen takaisin jopa 1200 kertaisena!

Voittoja tämä peli ainakin tulee antaa, ja myös todella suuria, koska voittokerroin voi olla jopa 12000 kertainen. Voittomahdollisuuksia löytyy uskomaton määrä, jonka jo pelin nimen lopussa oleva sanakin paljastaa. Niitä löytyy peräti 117 649 kappaletta, joka on huikean suuri määrä.

Voittoja tulee myös erikoismerkkien kautta. Jo Wild -symboleita löytyy monia erilaisia. Osa niistä on sellaisia, että tarrautuvat kiinni peliin, joten niillä voi tulla pelissä voittoja pitemmän aikaa. Sekin on jo todella jännää, mutta sitä on tiedossa monilla muillakin tavoilla.

Koiria, koiranherkkuja ym. herkullisia voittoja tuovia symboleita!

Tässä pelissä kannattaa toivoa, että mahdollisimman monta samaa koiraa esittävää kuvaa tulisi esille. Samaa kannattaa toivoa myös koiranherkkuja kuvaavien symbolien kohdalla. Näillä saadaan pelin suurimpia perusvoittoja. Sen päälle saat myös pieniä voittoja perinteisillä symboleilla, jotka näet myös korttipakassa.

Pelissä on tarjolla myös ilmaiskierroksia. Niiden määrä vaihtelee riippuen siitä, että kuinka monta Scatter-symbolia näet edessäsi. Jos näet oikein monta, saatat voittaa kerralla jopa 30 ilmaiskierrosta. Ilmaiskierroksien pelaaminen on entistä jännittävämpää, kun niiden aikana peliin ilmestyy ylimääräisiä Wild -symboleita. Niiden määrä voi olla kerralla jopa kuusi kappaletta. Kokeile tätä uutta kolikkopeliä ja tulet taatusti pitämään siitä!

The Dog House Megaways kolikkopeli