Joulu on taas, joulu on taas, voi kuinka meill’ on hauskaa! Ja meillä on vielä enemmän hauskaan, kun voimme pelailla jouluaiheisia pelejä. Vinneri on helpottanut sellaisten pelien etsintää suuresti. Tai oikeastaan niitä ei tarvitse etsiä ollenkaan, koska ne on kerätty yhteiseen jouluaiheeseen pelikategoriaan. Sieltä löytyy yllättävän paljon pelejä. Jos niitä etisisi itse, tuskin löytäisi kovin montaa kolikkopeliä. Sitä ei heti uskoisi, että niin on löydettävissä näin paljon. Etsiminenkin eri hakusanoin on mukavaa ajanvietettä, mutta jos haluaa samoin tein joulupelien ääreen, siellä ne nyt ovat kaikki samassa paikassa. Joulupelien määrä on 21 kappaletta. Kun tätä listaa katsoo, löytyy sieltä yllättävän monta uutta peliä. Kaikki pelit ovat kolikkopelejä. Voit tutustua näihin peleihin myös leikkirahalla. Jouluinen mieli tulee jo sillä tavalla. Kokeile vaikka jokaista tai näitä mitä tässä alla nyt esitellään!

Uusi joulupeli nimeltään A Visit from St Nick!

A Visit from St Nick -pelissä tapahtuu yksi joulun odotetuimmista asioista. Silloin joulupukki on juuri käymässä vierailulla eli tuomassa joululahjoja. Kyseessä on pyhä Nikolaus, mutta samasta tyypistä on kuitenkin kyse. Pyhä Nikolaus on ollut yhdysvaltalaisen joulupukin esikuvana. Me voimme ajatella, että pelissä on meidän joulupukki. Peli voi tuoda jouluisia voittoja peräti 243 eri tavalla. Kun voittaa ilmaiskierroksia, pääsee niitä valitsemaan viidestä eri vaihtoehdosta. Mitä vähemmän siinä valitsee ilmaiskierroksia, sitä korkeamman voittokertoimen saa. Voittokerroin voi olla jopa 24. Myös pelin Wild -symboli tarkoittaa monenlaisia voittokertoimia. Sekin voi olla kerroin 24.  Peli on täyssä jouluisia juttuja, joten joulu tulee taatusti mieleen, kun peliä pelaa.

Fat Santa tuottajalta Push Gaming!

Joulupukki on pullukka, mutta tämän pelin nimessä se mainitaan oikein erikseen. Fat Santa -pelissä tapahtuu monta jouluun liittyvää asiaa. Ne tarkoittavat samalla erikoisvoittojen voittamista. Yksi niistä on nimeltään Lihava joulupukki. Siinä joulupukki ei enää liho, vaan jokerimerkit ovat niitä kasvavia. Toinen jouluinen erikoistoiminto on nimeltään Rekitoiminto, jossa jokerimerkkejä esiintyy sattumanvaraisesti. Kokeile peliä ja koet monia jouluisia hetkiä ja saat samalla myös voittoja!

A Visit From St Nick